Boliger

Her i Lundehaven har vi

  • 48 plejeboliger
  • 19 almene ældreboliger

Bebyggelsen er udformet som et tæt, sluttet bygningskompleks i 3 etager omkring et indre gårdrum, der giver mulighed for udeophold under rolige former og er synligt fra alle bebyggelsens fælles- og adgangsarealer.

Lidt praktisk information

Der er installeret fjernsyns- og telefonstik i lejlighederne. Licensen og telefonabonnement skal du selv betale. Pakkerne vælges individuelt, og det er Dansk Kabel TV der er udbyder. Vi anbefaler, at du ikke ligger inde med store og dyre værdigenstande i lejligheden. Lundehaven dækker ikke for private forsikringsforhold. Derfor bør du fastholde dine forsikringer, når du flytter ind.

 

Plejeboligerne

På 1. og 2. sal er vores 48 plejeboliger placeret i grupper á 8 boliger, der hver har fælles køkken-, spise- og opholdsarealer. Adgang til boligerne sker via 2 trapperum med elevator, placeret imellem de enkelte boliggrupper.

Den enkelte bolig er udformet som en 1-rums bolig, der består at forrum med garderobe, et stort toilet- og baderum samt et kombineret opholds- og soverum, forsynet med en stor glaskarnap der giver godt dagslys i boligen og vidt udsyn over omgivelserne udenfor.

Plejeboligerne er udstyret med faste garderobeskabe med indbygget køkkenvask og et lille køleskab. Derudover er der i hvert fælleskøkken køle/fryseskab, komfur, ovn og opvaskemaskine.

Der er installation til telefon, kabel-tv og kaldeanlæg i hver bolig samt i de fælles opholdsrum.

Boligtype 1 Nettoareal Bruttoareal Antal
1: 1-rums 40 m2 84 m2 40 stk.
2: 1-rums 40 m2 84 m2 8 stk. 

I bruttoarealet indgår andel af trapperum samt af fælles opholdsrum i boliggruppen.

Her kan du se plantegning for de to plejeboligtyper:

360 graders video af en plejebolig

 

 

 

 

Ældreboligerne

De almene ældreboliger er udformet som 2 seperate bygninger med boliger på alle 3 etager, med indgang fra fælles trapperum med elevator.

Boligerne er udformet som 2- og 3- rums boliger, indrettet for handicappede og er alle forsynet med en indeliggende altan.

Ældreboligerne er udstyret med faste garderobeskabe i entrérummet, faste under- og overskabe i køkken, køle/fryseskab, komfur med 4 kogeplader og ovn samt emhætte.

I alle boligerne er udført installation til telefon og kabel-tv, samt sædvanlige lys- og elinstallationer. Ved behov kan der etableres kaldeanlæg.

Der er i kælderetagen pulterrum på ca. 3m2 til hver enkelt bolig. I stueplan er er indrettet fællesvaskeri for de 19 ældreboliger, udstyret med 2 vaskemaskiner, tørretumbler samt strygerulle.

Boligtype Nettoareal Bruttoareal Antal
A: 2-rums 60 m2 82 m2 4 stk.
B: 2-rums 63 m2 85 m2 6 stk.
C: 2-rums 60 m2 82 m2 3 stk.
D: 3-rums 77 m2 99 m2 6 stk.

Her kan du se plantegning for de fire ældreboligtyper:

Ældrebolig type B

 

 

 

 

Ældrebolig type C 

 

 

 

 

Husleje og pakkepriser

Du kan læse mere om huslejepriser hos Boligselskabet Baldersbo

Du kan læse mere om servicepakken og taksterne

Rygepolitik for beboere, gæster og pårørende på Lundehaven

Ballerup kommune er røgfri kommune siden 1. januar 2007. Lundehavens rygepolitik tager udgangspunkt i kommunens rygepolitik.

Rygning er ikke tilladt:

  • i egen bolig, når personalet yder pleje, omsorg eller rengøring
  • i fællesarealer på etagerne
  • i caféen

Rygning er derfor kun tilladt:

  • i beboerens egen bolig
  • udendørs, dog ikke ved indgangspartierne

 

Rygeregler er også gældende ved arrangementer.

Af sikkerhedsmæssige årsager må beboere ikke ryge i sengen, borgeren tilbydes i stedet hjælp til at komme op og ryge.

Af hensyn til arbejdsmiljø skal boliger udluftes efter rygning, inden personalet kommer på stuen.

Personalet kan henstille til pårørende, at der ikke ryges i boligen, når beboerens tilstand ikke tillader det eller af sikkerhedsmæssige årsager, f.eks. ved ilt behandling.

Beboere med behov for særlige sikkerhedsforanstaltninger tilbydes rygeforklæde samt tilsyn ifm rygning, dog opholder personale sig ikke i boligen, mens der ryges.

 

GODKENDT PÅ MED-UDVALGETS MØDE D. 21.2.2008

Revideret på MED-udvalgsmødet pr. 4. februar 2010

Gæsteboligerne er ikke længere tilgængelige pr. 23.08.21

Vi må desværre meddele, at det pr. 23.08.21 ikke længere er muligt at benytte Lundehavens gæsteboliger, da Boligselskabet Baldersbo har overtaget brugen af dem.

Hvis du/I har lavet bookinger efter denne dato er disse bookinger annulleret.

 

Hvis der er spørgsmål vedr. overtagelsen kan Boligselskabet Baldersbo kontaktes på tlf. 4497 0886.

Sansehaven

Her i Lundehaven har vi en dejlig sansehave, hvor der er plantet mere end 2000 forskellige blomsterløg, så vi sikrer blomstring hele året rundt. I vores have er der også mulighed for at spille petanque, plukke friske, søde bær fra vores bærbuske, klippe friske krydderurter til kartoffelmaden eller blot sidde ved vores vandskulptur og nyde en kop kaffe fra cafeen. Om sommeren tænder vi op i vores pizzaovn og bager forskellige pizza og brød. Det kan også ske, at vi ryger lidt frisk fisk i ovnen.

Nedenfor kan du se en 360 graders video af vores sansehave

 

 

Søg en plejebolig

Du har mulighed for at søge en plejebolig hvis du på grund af et betydeligt nedsat funktionsniveau ikke længere kan klare dig i din nuværende bolig.

Klik på linket for at se, hvordan du søger en plejebolig.